1. Woba Help Center
  2. For medarbejdere
  3. Kom igang - alt du skal vide som medarbejder

Introduktion til Woba for medarbejdere - lad din stemme blive hørt

Følg disse 3 trin for at komme i gang med Woba

Hvad er Woba?Woba ApS - Careerland

Woba er en digital platform, der gør det nemmere for en virksomhed at måle, handle og fastholde den vigtigste ressource – nemlig medarbejdere.

Vores vision hos Woba er at skabe en bedre verden ved at forbedre sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen gennem forebyggende datadrevet indsigt - for nuværende og fremtidige generationer.
Du kan læse mere om Woba her.

Kom i gang med Woba

Når du som medarbejder er blevet inviteret til en undersøgelse, kan du komme igang med Woba gennem 3 simple trin.

1. Log ind

For at kunne besvare en undersøgelse skal du først logge ind. Du kan enten trykke på knappen i mailen eller gå til Woba.dk for at komme igang.

Du kan læse mere om hvordan du logger ind her: → Log ind på Woba

2. Besvar en undersøgelse

Når du har logget ind på Woba, er du klar til at besvare  undersøgelsen. Du vil blive informeret når du påbegynder en undersøgelse, om den er anonym eller ej.

Du kan læse mere om hvordan du besvarer en undersøgelse her: → Besvar en undersøgelse

3. Find og brug dine resultater

Efter du er færdig med at besvare en undersøgelse og har indsendt din besvarelser, kan du se dine resultater og få gode råd til hvad du selv kan gøre.

Du kan læse mere om hvordan du bruger dine resultater her: → Brug dine resultater