Login metoder for medarbejdere

Woba har tre forskellige måder at logge ind på. Denne artikel vil kort fortælle om alle tre.

Wobas login

1. Gå ind på Wobas hjemmeside: app.woba.io

2. Skriv din e-mail (normaltvis din arbejdsmail).

3. Vælg Fortsæt.

4. Indsæt pin koden der er blevet sendt til din mail.

5. Sæt flueben ud for at du accepterer Wobas vilkår og betingelser.

6. Vælg Fortsæt igen.

7. Du er nu logget ind.

Bemærk: hvis du ikke modtager en mail med pinkode, kan det være fordi den er havnet i din spam/junk mappe eller du ikke har indtastet den email som du er oprettet med i systemet.

Kiosk login

1. Gå til kiosk-linket for den undersøgelse, du skal besvare. (app.woba.io/kiosk/firmanavn)

2. Indtast dit navn og medarbejder-ID.

3. Vælg Fortsæt.

4. Du er nu logget ind.

Bemærk: Af sikkerhedsmæssige årsager kan en medarbejder, der er logget ind uden e-mail, ikke se sine egne svar på en undersøgelse efter svar.

SSO (Microsoft Entra)

1. Gå ind på Wobas hjemmeside: app.woba.io eller analytics.woba.io (hvis du er admin)
2. Skriv din e-mail (normaltvis din arbejdsmail).
3. Vælg Fortsæt.
4. Microsoft login bliver automatisk åbnet.
5. Skriv din private microsoft kode
6. Du er hermed logget ind.