Opdater status for en handlingsplan

En guide til at opdatere status for en handlingsplan

Når du har oprettet en handlingsplan, vil den have en tilknyttet status baseret på perioden af handlingsplanen.

• Hvis perioden for handlingsplanen er i fremtiden, vil status være Ikke påbegyndt.
  • Hvis perioden for handlingsplanen er nu, vil status være Igangværende.
  • Hvis perioden for handlingsplanen er i fortiden, vil status være Overskredet.

En handlingsplans status ændrer sig automatisk mellem disse, men du kan også opdatere status manuelt. Når en handlingsplan er gennemført, kan du tildele den status Færdig.

Du opdaterer status for en handlingsplan ved at gå til: Handlinger > Handlingsplaner

Opdater status for en handlingsplan

1. Naviger til Handlingsplaner.

2. Find handlingsplanen du ønsker ændre status på, ved at vælge den rigtige undersøgelse og afdeling i filtreringen. Du kan også bruge søgefunktionen.

3. Tryk på den pågældende status ud for handlingsplanen.

4. Vælg den nye status for handlingsplanen.

Bemærk: en handlingsplan som har overskredet sin tidsperiode, vil altid stå som "Overskredet", indtil den får status "Færdig".

Klik på videoen herunder for at se hvordan du opdaterer status for en handlingsplan: