Rediger afdelinger

En guide til at redigere afdelinger i Woba

Efter du har oprettet en afdeling i Woba kan du frit redigere eller tilføje information løbende.

Du kan redigere afdelinger ved at gå til: Organisation > Afdelinger

Rediger afdeling

1. Naviger til afdelingssiden.

2. Ud for afdelingen du skal ændre, vælg Rediger.

3. Rediger eller tilføj den ønskede information om afdelingen.

4. Tryk på Gem.

Tip: hvis du tilføjer en lokation til en afdeling, kan dette bruges til at filtrere data. Læs mere om filtreringsmulighederne i Woba her.

Klik på videoen herunder for at se hvordan du redigerer en afdeling: