Opret afdelinger og underafdelinger

En guide til at oprette afdelinger og underafdelinger i Woba

Det først skridt til at opsætte din organisation i Woba er at opsætte afdelinger og underafdelinger.

Du kan oprette afdelinger ved at gå til: Organisation > Afdelinger

Hvis du ikke vil oprette din virksomheds afdelingsstruktur i Woba manuelt, kan du også importere din organisation.

Opret afdeling

1. Naviger til afdelingssiden.

2. Ved siden af organisationsbaren, vælg  Tilføj.

3. Navngiv afdelingen, samt udfyld den ønskede information.

4. Tryk på Gem.

5. Den nyligt oprettede afdeling vil nu vises i afdelingslisten.

Opret underafdeling

En afdeling kan have op til 9 niveauer af underafdelinger. Hvis du ønsker at tilføje en underafdeling, skal du først have oprettet en overafdeling.

1. Vælg ud fra afdelingen du ønsker at oprette en underafdeling til.

2. Navngiv afdelingen, samt udfyld den ønskede information.

3. Tryk på for at gemme underafdelingen.

Du kan vise alle en afdelings underafdelinger ved at trykke på ved siden af afdelingsnavnet.

Bemærk: det er vigtigt at gennemtænke afdelingsstrukturen, da en afdeling ikke kan flyttes når først der er medarbejdere tilknyttet. Læs mere om hvordan man redigerer afdelinger her.

Klik på videoen herunder for at se hvordan man opretter afdelinger og underafdelinger: