Slet administratorer

En guide til at slette en virksomheds- eller afdelingsadministrator fra Woba

Hvis en medarbejder skal have fjernet sine adminrettigheder til en afdeling eller til virksomheden i Woba, kan man slette administratoren.

Du kan slette administratorer ved at gå til: Organisation > Administrator.

En medarbejder der er oprettet som afdelingsadministrator, kan have adminrettigheder til flere forskellige afdelinger. Disse skal slettes enkeltvis, hvorimod fjernelse af en virksomhedsadministrator, fjerner alle en medarbejders adminrettigheder. Du kan også redigere administratoren, hvis du ønsker at ændre admin type eller afdelingsadgang.

Slet administrator

1. Naviger til administratorsiden.

2. Scroll eller søg på administratoren du vil slette.

3. Vælg  Slet ud fra administratoren.

4. Du vil blive spurgt om du er sikker på din handling, vælg Ja.

5. Administratoren er nu slettet fra Woba.

Bemærk: Hvis en administrator slettes vil personen forsvinde fra administratorsiden og miste sin rettigheder på Woba Analytics, men resultater af undersøgelser og handlingsplaner bliver ikke påvirket.

Klik på videoen herunder for at se hvordan man sletter en administrator: